Åter tillbaks till verkligen

Hej hopp!!

Jaha då va man tillbaks till verkligeheten då! Jobbade idag första gången på 7 veckor, imorse när jag vaknade hade jag ingen lust alls...va ju ute igår med syrran m.m men jag va nykter så jag kände bara att jag ville sova mer imorse! Men när jag väl kom till jobbet va det hur kul som helst att träffa alla igen och det va skönt att få jobba!! Skulle egentligen stå i disken men efter en halvtimme kommer Björn och säger Denise kan du hoppa in i linen och SJÄLVKLART hellre står jag där än i disken, så det va bara att byta om och ställa sig plocka fram det stora leendet och börja servera människor mat mycket trevligt må jag säga:)
Så imrn ere jobb igen sen jobbar jag arje dag fram till nyår och sen ere varje dag till den 4/1 sen får vi se hur mkt mer det blir:)..Men det e bra för mig ju mer jobb desto mer pengar, desto mer pengar så kan jag åka tillbaks till Thailand i två veckor i Mars och hälsa på:)...

Gårdagen va ju lyckad även om jag va nykter de andra drack fast syrran va oxå nykter ganska skönt!! Träffade en massa kompisar som jag inte sett på länge och det va jätte kul!! Andreas va elak och drog upp min klänning hela tiden skapligt sur jag blev så jag hällde ett glas vatten över honom:P
Sen tog vi bilen till MAX sen hem och sova..!! e riktigt nöjd med att jag har MAX 10 min gångväg från mig det e bra när man ska hem från krogen slipper trängas på BK drar till MAX istället hur bra som helst!!

Nu sitter jag här i min fina nya pyjamas som jag trivs i så himla mkt, med mammsen och syster som åker till ENgland imrn:(..tråkigt...ser på en prinsessas dagbok sen ska jag sova jobba imrn!!

nu finns det inte mkt mer jag vill skirva...förutom att jag ska spara pengar till en kamera nu min funkar ju fasiken inte kan inte ens ladda den:(

Hejsvejs

Tillbaks

Jaop då va man tillbaks i kalla Sverige igen då....känns skumt kul och oerhört tråkigt..saknar så himla mkt borta i thailand!

Idag va det julafton firade jul med familjen kul och trevligt bråk som vi har varenda jul och ingen jultomte iår:(..jag tror nästan att jag har tappat känslan för julen, jag bryr mig inte längre, men jag ville faktiskt ha tomte.....men jag orkar itne tjata och få höra skrik på att jag e gammal nu och att jag inte ska tjata men vafan de e ju tradition!!

imrn sk ajag troligtvis ut med alla möjliga får se vilka de blir

men nu ere sängen!!

Föresten har jag vart hemma i 3 dar och de känns osm jag gått upp 10 kg redan

RSS 2.0