phuuu

Usch jag e helt färdig..har jobbat hela helgen (diska på ikea JIPPIE) å nu e jag trött och har ont i fötterna!!..

I fredags va jag med Joel Ragge Christian och deras pappa vi satt hos pappan och drack öl jägermeister och någon slag äppelbrännvin men de smutta jag på sen kände jag att jag itne skulle dricka det tvi va äckligt!!
Vi satt där lyssna på musik och snackade som bara den...haha det plåtades något så fruktansvärt oxå haha men det va kul:)kul å hänga med Joel nu innan han åker hem till kalix!!

Lördags jobbade jag sen kom Lindas kompis och hämtade mig så åkte jag till frövi gjorde mig iordning och drack öl åkte in till linde och drog på parkfesten:)jätte kul va det faktiskt:)Hängde med Baba mest vi drack shots och jägerredbull det va himla trevligt men när jag skulle hem tappa jag bort han:P..Robin skulle med och hälsa på mamma som så snällt hämtade mig men han kom aldrig så långt!!!
Mamma och Millan hämtade mig i lindesberg haha jag kunde inte öppna gurras dörr (hade min väska där) så millan va tvungen att hjälpa mig och sen ramlar jag omkull på gruset så jag satt där:P..haha
Sen åkte vi hem till karlstad igen min telefon gick varm så jag kunde inte sova...somnade när jag kom hem å upp å jobba idag:)det gick bra faktiskt va trött i slutet men i början va jag på g!!!

Nästa parkfest ska jag försöka få ledigt snackade med dem  idag om jag kanske skulle kunna få det så vi får se om jag får det hoppas det skulle va så kul att gå ut med alla innan jag flyttar:)

jaja annars har jag inte mkt mer att informera om jag har jävligt ont i fötterna och e dödstrött vill sova men måste ju vänta tills klockan tillåter...imrn blire lugnt jag å mamma kanske ska springa på stan och titta på kläder åt mig bara 2 veckor tills jag fyller år ju:D

heppre

Som vanligt då

Idag har jag legat i sängen i princip hela dagen...jag vet inte vad det är med mig men idag hade jag ingen som helst lust att gå upp eller göra någonting alls...så 16.00 vaknade jag av att mamma kom hem och sa "Men Denise"..sen 10 min senare vaknar jag av att telefon ringer (hur fan lyckas jag att vakna av den där jävla telefon jämt??jg har på ljudlöst jämt men jag vaknar ändå) Camilla frågar om jag ska komma ner till stan och hjälpa henne hitta polkagrisar och om jag skulle prova dykutrsutning...så upp ur sängen tvinga mig in i duschen (kan lova er att jag behövde det såg inte alls för fräsch ut) kom iväg på cykeln kommer in till sockerslotten ungefär träffa Joel och Anna:)...va länge sen jag såg Joel nu så vi pratade lite sen cyklade jag vidare..haha och hör och häpna, jag va så himla stressigt för att Camilla sa att jag skulle skynda mig så jag raca in med cykeln och vips när jag e på bron så ringer hon igen..jag tänkte "men vafan jag e ju på väg" svarar och hör en skrattande Milla som säger "HAHA du cyklade förbi mig" LYCKAT Denise LYCKAT!! hur kan man lyckas cykla förbi sin egen syster!?! snacka om att va i sin egna lilla värld!

ja så vi gick och prova dykutrsutning han som hjälpte mig e lite småsöt "Du kan få gå in här hrm så du slipper stå här i underkläder" hehe sen tillslut fick jag på mig torrdräkten det tog ett tag men vafan ska det sitta som en andra hud så ska det:P..men de gick bra och nu e det fixat..min instruktör sa till mig att han kommer ha lite mer press på mig eftersom jag måste va klar innan jag flyttar men det stör inte mig ska bara plugga lite mer!

Ja sen åkte vi och köpte polkagrisar..så nu gör millan och mamma polka glass:)

Hur kommer det sig att de alltid händer mig???de e just därför jag inte tillåter mig själv lr visar att jag tycker om någon för det blir alltid skit av saker!!!!...tur att jag flyttar snart det ska bli så himla skönt!!

Nu ska jag glo på tv sen ska jag se vad Joel har för sig om han e klar med playan å vi kan umgås lite !!

heppre

el stockholmo...

Jaa..Midsommar och huddinge och södertälje....helt klockers:)
Har inte haft så kul på mkt länge och bara haft kul och sluta tänka på allt som händer i detta huvud och runt omkring mig...jag har verkligen vart på topphumör hela helgen:D *YAAY*
Stor stjäena till mig:D


jag börjar gilla sthlm lite mer faktiskt inte staden absolut inte staden...usch alldeles för mkt stress och så långt överallt;P..men människorna börjar jag verkligen gilla iaf vissa människor...iaf en viss människa:)

hejdå

Farmor och Farfar

Imrn tar jag bilen till Sthlm och hälsar på farmor och farfar ska bli kul att se dem synd att de inte kunde vara under bättre omständigheter men det ska iaf bli kul att träffa dem va ju ett tag sen!!

Så ikväll om någon timme åker jag till mormor och morfar ska sova där inatt så åker jag därifrån imrn:)

Och sen hämtar jag Malin efter besöket hos farmor och farfar och sen ere party party som gäller:)

Heppre

Regnigt

Nu regnar det ute..jag sitter och väntar på att det ska sluta sen ska jag väcka Millan så vi kan dra ut och springa eftersom vi inte gjorde det igår..Millan va för trött och jag behövde plugga!!!

Väntar oxå på garage killarna som ska komma och byta garageport åt oss..de skulle komma klockan 07.00 men har fortfarande inte kommit *morr*

Igår va jag på dykningen...vi snackade lite om vad som kommer hända under de här veckorna...snacka om att blev lite nervig när vi snackade teori och testet + alla dyktester och stresstestet vi ska göra under vattnet (som tur e får vi va i poolen) stresstestet går ut på att vi ska dela regulator ta två andetag sen ge den till vår kompis och byta utrustning medans våra instruktörer gör saker runt omkring oss som ska stressa oss...Om vi klarar testet så har de misslyckats, så det ska bli så stressande att vi går upp iaf första gången..vi får väl se hur det går..men de e ju ett tag kvar! Det va skönt att höra att vi inte gör några dyktester förens våra instruktörer känner att vi e redo..jag e så PEPP ska bli så jäkla kul att få dyka igen:)..Det som va lite pinsamt va att alla som va med i min grupp hade dykt med instruktören förut förutom jag så instruktören kände alla utom mig (inte konstigt att de frågade om just jag var jag) sen frågade jag har alla ni dykt i sverige förut? Jaa svarade alla..vart har du dykt då? ööö Thailand svarade jag alla bara kollade på mig flinade och sa fyfan va tråkigt du kommer få:P...haha men detta blir ju en upplevelse det med det ska faktiskt bli skit kul:)

I söndags sprang vi 4.8 km med Ulf på 29.45 min kändes skit bra tänk va mkt fortare det går utan den där jävla backen som vi brukar springa upp för..!!Millan va helt slut hon, men vi sprang ju ganska mkt snabbare:p

Idag kommer Sofia hit:)..ska bli jätte kul att hänga med henne på mitt i city:)...blir nog lunch med mamma oxå!!

Heppre

Sjung om studentens lyckliga dar

Jaha då va det över...åkte till frövi i torsdags och hälsade på mina vänner:)..vid sju kom folk och fråga om jag skulle med till prästryggen för lite volleyboll och öl drickande (det skulle bli en lugn helg)
Linda körde och vi spelade i 3 min sen va det bra öl öl öl..det blev kallt och vi drog upp mot skolgatan för att se vad folket höll på med...Jag Linnea och Emelie hetsade Linda att köra över naturarnas traktorplanch med bilen hon skulle få 100 kr:P..hon gjorde de å jävlar va vi skratta hahahaha
Efter ett tag så va ölen slut och jag och Linnea började med spriten halva Linus sprit flaska tog slut haha..och vid 01.00 gick vi hem vi skulle ju upp tidigt...

0600 på fredagen vakna vi och körde in massa folk till Linde för de skulle ha champangfrukost...vid elva åkte jag och väckte Linus (spritflaskan va slut:Phaha) vi åkte in till linde köpte rosor och sen drog vi till systemet och sen vare mottagning hos familjen Enqvist firade Sofia och hade mkt trevlitg:)

Jag körde Dahn till sina vänner sen va det party drack och drack tar bussen in och öppnar en öl framme i vedevåg blir jag Dahn Linus och Joel utslängda pga av öldrickandet JAHA..beställer taxi men den tog såå lång tid så en kille körde in oss (jag tappar mobilen:O) väl framme betalar vi killen som körde oss å han lovar att åka å leta efetr min telefon...taxin vi beställde kommer efter och ringer Dahns telefon så fick vi betala den med SHIT va arga vi va haha...träffar massa folk när vi väl kom in på hotellet...snubben som skulle leta efter min telefon ringer till Dahn och berättar att han hittat min telefon men hhan vill ha hittelön =/(#&#/%&....
Han vill ha 300 KR vilket jävla rån jag snodde de 250 kr jag gett gustav och säger att jag bara har den 00.30 kommer han och jag får min telefon då vare bara party som gällde jag Sofia Linnea Nina Gurra och Erka dansade loss på dansgolvet och härjade caa 00.55 gick vi hem och sov va helt slut...
Vaknade 08.00 och körde upp Gurra för att han skulle till sthlm..bad honom att leta efter något gott inne i huset och ut komemr han med en tårtbit med 50 jordgubbar på:D..jag va nöjd...vaknade upp igen vid 13.00 gick in och kollade på Sofia som va väldigt tjusig i balmunderingen sen åkte jag till rövi...

hjälpte Linnea att göra sig iordning och montera ner lite grejer eftersom hon ska flytta...käkade tunnbröd rulle med familjen Ekblad och linda:)..sen glodde vi på fotboll sen åkte jag hem till karlstad!!

nu blir de lugnt tills på fredag och då ere sthlm som gäller!!

Hare najs så länge HEPPRe

Åland

Nu när jag har lugnat ner mig lite efter Chicos död (även om det känns så himla tomt utan honom här ute springades runt och försöker komma in i huset och hälsa på mig när jag kommer hem)..så tänkte jag berätta om den otroligt trevliga ålands resan jag va med om!!

Dagen började med att syrran ringde och väckte mig 08.20 jag va inte alldeles för pigg med tanke på går dagen (sprit, öl, sol, massor med vin. fylla, slagsmål. och tal om rättegång) men jag kom upp..när jag kom upp kom jag på att jag glömt plånboken hos Lotta som inte va hemma what to do??? jag satt in pengar på cissis kort och åkte iväg (jaa om ni vill veta mer om fredagen kan ni ju läsa syrrans blogg www.celiasilver.wordpress.com)
Iaf satte mig på bussen med Cissi och Marie mådde inte allt för bra och efetr örebro blev det livat!!

Kom fram till sthlm bråkade lite om vart vi skulle äta men sen kom vi fram till något och det blev ICA, pizza och Thai mat?!?!!:P
Sen kom vi äntligen på båten..rolig som jag e somnade jag på en gång (18.00) cissi och Marie väntade på att taxfreen skulle öppna och stack dit och köpte med öl till mig medans jag sov..efter 45 min vila så gjorde jag mig iordning och festen började...vi hade startat tävlingen;) den stora frågan va vem ska få sitta vid ett eget säte på bussen?!:P

Jaa festen kom igång ordentligt och jag kom fram till att vi skulle ha öppen hyttdörr..till slut satt det en 6 killar inne hos oss och alla snackade drack och hade kul Marie Cissi och några grabbar stack upp till dans golvet emdans jag drack mer öl med en Dennis och två andra killar...sen va jag oxå sugen!!!

Kommer ut på dansgolvet hittar syrran ser en kille som är väldigt lik en viss .... och kollar lite på honom utifall att de va han men det va det som tur va inte:P..sen köpte jag öl och shot det va då jag träffade "Hålvanan" (med ett sånt här stort hål i örat så mitt lillfinger fick plats)...

H: Du ursäkta men du spiller öl på dig själv
J: (tittar på ölen och på mina ben som va bara och säger) ja jag vet, du förstår (och ställer mig närmare) det e för att du ska kunna slicka bort det åt mig
H: VA?!
J: jaa kan du inte göra det (mer spill)
H skojar du?!
J: Nää?
H oo ja...shit fan jag vågar inte:P
hahaha va jag skrattade sen dansa vi lite och sen presenterar han mig för denne lille (lr ja han e ju äldre än mig) Martin....vi dansade ännu mer och vi dansade hela natten va ute på däck en stund haha
jag och Mari bestämmer oss för att springa ner för de 10 trappstegen..man räknar 1 2 3 4 trappsteg sen BANG väggen..skapligt ont det gjorde vi låg där och skrek av skratt självklart så hände samma sak med andra trappan ¨å herregud:P

Sen flöjta vi runt överallt dansade och tjoade...vid hlv fyra va jag helt slut och jag och Martin gick upp å satte oss på däck och kollade på soluppgången (ooooo) efter en halvtimmes prat om allting mellan crossar, helikopter och skor så bestämde jag mig för att hitta syrran ( hon satt 5 meter ifrån mig och hade lyssnat på oss hela tiden)..då bestämde jag mig för att vi skulle  ha efterfest så alla ner till våran hytt och dricka öl vi va tre från början nu va vi 7 st:P...
jag drack och drack 07.20 när cissi sätter sig upp å ska gå upp å käka frulle så sitter jag fortfarande och smuttar på min öl HAHA:P

Sen vare morgon och lunch sen va vi helt plötsligt i sthlm igen... (jag köpte 4 flak) haha...
och sa hejdå till alla som man träffade...

och nu sitter jag här:)...tänker på bra saker och lite dåliga men de tänker jag inte  ta här:)

Hejdå

Kyss i soluppgången

Jag va i Åland i helgen...men ärligt talat så orkar jag inte skriva om det idag....

För inatt när jag skulle sova så hörde jag massa oväsen på altan då ser jag en räv som jagar min chico (han smet ut från buren) sen skrek Chico och räven bet han i nacken och stack:(
De va inte alls kul lr ja det är inte kul min finaste chico år jag inte se mer:(
Jävla räv jävlar ska skjuta varenda en jag ser från och med nu köra på dem oxå...Jag som tyckte så mkt om Chico:(

Hemma efter en bra vecka

Jaop då va man hemma igen!!
Sen jag kom hem har jag vart skapligt trött och mest vart hemma och inte orkat någonting...jag va hos Star igår sen besiktigade jag bilen och sen va jag bara hemma och solade å hade de skönt...har iaf fått fäörg nu:)

skulle sprungit igår men jag orkade verkligen inte så jag och Millan och Ulf ska ut och springa ikväll istället..och efter det ska jag till judon en snabbis och hinna va med en liten stund iaf!!

Frövi veckan va bra tränade som en galning och  umgicks med en massa gamla kompisar:)Jätte roligt!!..Danmark resan va oxå rolig förutom att jag inte åt lr drack på två dagar för att klara vikten...men jag lyckades:D utan att ens bli otrevlig lr något:)..Gick runt lite på stan kollade på judo och tävlade själv...jag vann en match förlorade 2 och kom femma, jag är nöjd iaf jag trodde inte jag skulle vinna en match ens:)...

Jag och Linus vann frågesporten som vi hade i bussen på väg till Danmark:)..vi blev riktigt stolta när vi fick reda på det på vägen hem:)Vi vann en varsin keps som vi inte tog av oss förens vi va hemma (lr jaa jag tog iaf av mig den då, Linus vet jag inte riktigt) va uppe hela natten och lekte konstiga lekar medans alla andra i bussen sov...kom till frövi vid 03.40 och då vare bara att gå upp till Linda och Johan och käka pizza och dricka öl somnade vid 05.30 och vaknade igen vid 13 sen vid 14 åkte jag hem!!
Men de va en bra vecka...ska åka dit nästa vecka igen jag längtar ju nästan:)...Då ere studenten och en massa fest ska bli riktigt kul!!!

Nu ligger jag här och väntar på att jag ska duscha sen ska jag till tandläkarn uu...sen ska jag och mamma äta ute och sen ska nog jag å syrran gå på stan och se om vi hittar något fint jag kan ha på mig när Sofia tar studenten...hoppas bara att mrG fixade presenten....annars händer det inte mkt idag....e trött nu med...vaknade vid halv sex imorse av att mamma kom in och skrek och kaninen hade hoppat över staketet och va på framsidan så jag fick jaga honom i en kvart..dumma Chico..så nu fick han allt sitta i buren ett tag!!!

men men vi höres väl...ska frösöka börja ta mer kort men jag måste få en ny kamera först min har ju ballat ur...

Jag vill oxå gå på "where the action is" den 14/6....fast egentligen inte...och jag vet några som vet varför jag inte vill dit...men jag vill dit för att få se Hellacopters...men jag vill inte träffa dig så jag struntar i det

heddå

RSS 2.0