Helgen

var jätte bra!!
Ifredags tog jag det lugnt jag Danny och Millan kollade lite på rulle sen va jag förbi Hanna en sväng, va ju rätt sliten efter snowboardturen;P

På lördag morgon vaknar jag åker ut till starport sen åkte jag morfar och mamma å handlade:)..vi köpte en väska till mig som jag ska ha i Thailand och sen åt vi på resturang!!
Vid fem kom Gustav det va mkt tervligt vi satt här en stund sen duschade jag och gjorde mig iordning och sen va de party...åkte hem till ELin där de bjöds på kladdkaka mumma!!Folket kom och ölen flödade!! Henrik har precis kommit hem från Thailand så fick höra en del om de lät s kul!! planerade lite turbonegro den 4/4 oxå:)

Sen va de utgång..påvägen till nöjes hittar vi två tjejer ena ligger på gatan helt avdäckat Denise duktig som hon är ringer 112...men får piken..jag säger hon e typ medvetslös...hon säger sluta då sa ambulansen men då e hon ju inte medvetslös vi komplar dig till polisen detta har inget med oss att göra...Polisen kom och tittade lite på henne och efter en stund säger ena gubben "Vi får nog ringa ambulansen" å visst kom den HA säger jag!!

Sen gick vi in dansade och tjoade det va riktigt kul:)..träffade massa folk där inne som jag inte sett på länge..men trevligt va de verkligen jag och Gurra skakade rumpa haha...sen åkte vi hem somna och sov...

I söndags så gick jag och Gurra på IKEA sen åkte vi till mormro och morfar och käkade middag millan och Danny va oxå med..sen åkte gustav hem och vi till kd!!

Idag har jag inte gjort mkt gjorde tenta imorse och sen har jag packat lite ska packa mer sen när jag kommer hem från träningen har bara tvål å sånt kvar!!
va hos starport idag med det va mysigt!!

Men nu ska vi åka å träna Danny ska va med idag haha ska bli kul att köra mot honom:)

heppre

SNowboard i sunne:D

Idag åkte jag och Millan och Danny till sunne för att åka lite bräda:)..va ett tag sen så jag tyckte att det skulle bli skit kul:)
Danny åkte för första gången och var riktigt duktig faktiskt tog sig ner och det tog inte alls så lång tid som jag trodde att det skulle göra..Redan andra åket tog de lång tid innan han ramlade!!

Blev lite skador må jag säga..jag och Danny hoppar på ankarliften (millan före) vi åker i godan ro och sen börjar vi åka mot kanten och jag täntke ju att den åker in på spåret snart som vanligt och försökte svänga lite inåt..men gick det?!?! svar..NEJ..vi fortsatte ut MOT GRÄSET helt plötsligt e jag i gräset och börjar skrika...ser en stor jävle träpåle för att folka inte ska åka från backen ut på liftspåret..jag upp i luften (allt va i luften verkligen) bröstet och halva jag in i pålen med en smäll (tappar luften) liften sitter fortfarande kvar (som ni vet har man den mellan benen) AJAJAJ kändes som hela ()%&&%¤# skulle åka åt helvete...i ögonvrån ser jag Danny som gör en volt över mit och pålen fortfarande fast i liften och flyger nästan en meter bort...vi låg där på backen och skrattade..va fan skulel vi göra liksom snacka choken...när vi kom ner igen kände jag hur ont jag hade lite överallt!!!..det va fan läskigt va gör träpålarna där liksom!??! å varför ska folk göra spår i spåret och svänga å dola??STÅ STILL!!!! lr åk rakt:P...

Sen hände ännu ett missöde jag skulle hoppa...hoppihopp sa det jag flög högt, gjorde en liten grab (måste ju nämnas) och landar stadigt på benen och åker vidare..stannar och funderar på om jag ska prova den här glidgrejen (ni vet man hoppar upp på typ ett trappsteg och glider och sen hoppar ner) visste inte om jag skulle våga men jag tänkte jag kör sakta så går de bra!!! Det går bra det går bra tills jag kommer till slutet..halva brädan e i luften andra halvan e kvar på glidgrejen brädan fastnar på en SPIK....jag ramlar slår i höftbenet och armbågen i trägrejen och ner med bröstet först (såklart efetrsom jag redan hade ont där) och tappar luften..ligger där ett tag och tänker shit fan va ont de gjorde...ställer mig upp åker berättar allt åker två timmar till:P

men annars i det stora hela gick de jätte bra och det va SKIT kul måste åka dit snart igen och åka mer ta med mig lite folk å åka en helg lr något vore så jäkla roligt:)...
Sen åkte vi hem...när jag kom hem bad jag Millan kolla mina  höft ben som fortfarande ömmade något sånär...(kan knappt gå nu)...å visst vet ni svullet och börjar bli blåttt..ajja det man inte dör av härdar men ont gjorde de iaf tur att jag ska semester om några dar nu så jag kan vila upp mig!!!

Föresten så fixa jag tentan så nu e den klar...nu ere bara tentan på måndag sen kan jag sluta tänka på sånt ett tag:P

Imrn blire utgång först hos Elin ett apr stycken sen nöjes..Gurra kommer oxå hör å häpona blir nog trevligt..måste förbi IKEA oxå å ge pengar till Claes avslutningspresent  vill inte att han sak sluta!!!..

men nu måste jag kila ska upp tidigt imrn handla väska och åka till Starport sen kommer morfar imrn YaaaY:D

heppre

Jävla fan

Då sitter man här i en mörk datasal i skolan...gick upp klockan sju för att jag skulle hinna hit göra mitt uttals prov och sen åka å jobba...men har Denise något inloggningsnamn?!? NÄÄ
S¨det verkar inte som om de går jävla skit säger jag...blir så trött...

Jag måste fixa det och studerarexpeditionen öppnar inte förens 10.00 och jag börjar jobba 11.00 så det hinns inte jag blir så trött på mig själv..men jag skulle gå upp till min lärare snart så skulle vi se om vi kunde fixa det iaf...jag som tyckte det skulle va så skönt att få detta gjort tänk om jag måste vänta enda till maj nu!!?!..lr så får jag göra de på måndag efter salstentan..uuuuuuuu

Jaja annars har det ju inte hänt så mkt...Danny kom igår det e kul...
>Jag och Hanna färgade håret igår mkt najs...vi måste ju se bra ut innan vi åker iväg kom vi underfund med:P vi va oxå på ett möte angående utlandsstudier SÅ LOCKANDE...vi vet vart vi ska åka nu!!!
Först ska vi till Italien och lära oss italienska, sen ska vi till schweiz och läsa hotell managment 3 år då får man göra praktik i Dubai lr London om man vill:)..Sen åker vi till USA Sandiego (Som Hanna just nu e helt såld på) och läsa någonting..sen åker vi till Australien och läser Tourism and travel i 25 veckor:D..låter väl inte helt fel va?! mm längtar ska bli så skönt sen planerar vi att åka till spanien snart med!!:P..haha blir att spara nu alltså inte mkt annat!!

jaja om 5 min funderar jag på att gå upp till läraren igen hon sa om en stund och nu har det gått en halvtimme borde väl räcka lr?!?!...annars får jag väl vänta till 10.00 fixa användarnamn och se om jag hinner åka hit innan vi åker till sunne imrn lr så får jag gå hit i helgen om de går lr som sagt måndag efter tentan..!!

Men nu ska jag iaf sluta med detta
heppre

Vårkänslor

Idag fick jag vårkänslor:)..va först i skolan och tänkte på hur jävla mkt det egentligen är jag måste kunna till tentan nästa måndag och att jag verkligen måste börja plugga nu..men orkar jag?!neeee men jag måste ta mig i kragen och göra det nu annars komemr de gå åt helvete och de t vill jag inte...jaja jag har ju en hel vecka på mig..hoppas jag lykas annars får jag väl göra om den..

Efter skolan när min lärare sa att muntliga provet låg ute på internet åkte jag till Alexandra och sket i resten av skolan:)..
Det va trevligt satt med Moa som "pratade" som bara den gullungen bara 4 månader:)..sen gick vi ut i det fina vårvädret och hämtade lillCasper som är helt tokig i allt som heter bilar och traktorer men usch vilken söt unge...lekte lite hemma kollade självkalrt på "våra bästa år" som e våran grej verkligen det kan vi prata om hur länge som helst:P...sen gick vi  ut på en liten promenix sen åkte jag hem!!
Men det va kul att hälsa på vi ses ju inte allt för ofta längre om man tänker på förr när vi träffades varje dag:P

Sen va jag och pappa på judo kunde knappt va med på grund av armbågen börjar bli riktigt trött på detta nu och vill ha operationen snart men först måste jag få en kallelse från sjukan och vem vet när jag kommer få den liksom?!

Idag fick jag iaf tågbiljetten...

sen tryckte jag i mig ett packet med bragokex USCH jag kan inte va nyttig jag bara vräker i mig godsaker istället för mat jag måste sluta nu....USCH

hejdå

Tänk vilken tur

Sitter här med min Sweetie och min Elmer snutt och ser på Titanic..(siken film)...snart börjar väl snyfteriet oxå!

Tänk vilken tur att jag har min Sweetie idag har jag vart ganska hängig och depp mest hela dagen..och sen kommer stjärnan och gör allt mkt bättre:)..sån tur att jag har henne:)
Vi funderar på att dra till USA sandiego lr Los angeles och plugga ett tag skulle inte va något fel så vi ska gå på ett informations möte på onsdag nästa vecka:)

image5

Vi har suttit och diskuterat hur det kommer sig att det är isberg ute och hur de kan bli kallare från england till usa alltså ju närmare usa de kommer blir de ju kallare...jaja "blondiner" verkar vi ju iaf va inte mkt vi fattar!!

och båda två har gett emot mot frästelsen idag jag ahr käkat MASSOR med glass vanlij med krossad choklad muuumma...och lite lite chips och Hanna hon har ätit godis fast hon inte skulle:P jag e mkt duktigare än henne;)..jag har ju hållt mig i två månader snart:D

men de e skönt att ha henne här hon gör dagarna så mkt roligare!
Imnr ska jag jobba sen ska jag till gymmet och gymma med henne gå på någon maskin och kanske sola lite:)...neeej nu måste jag titta här båten sjunekr ju baske mig;)

I still want you here by my side

lalala...sitter här och sjunger..Zally ligger på golvet bredvid mig och myser..jag sitter här tänekr funderar som aldrig förr...
Klätt mig gjort mig iordning för att dra till jobbet om 50 min....blev inge spring idag inte har ingen lust lr ork...egentligen vill jag bara för att komma igång igen men jag orkar inte så fort jag vaknar tänker jag bara neeej låt mig slippa...så jag slapp..istället får jag väl köra lite pilates när jag kommer hem ikväll..lr så skiter jag helt enkelt i det och blir fet som en ko vem bryr sig?

idag är det judo träning den börjar om 20 min...men jag hinner inte va med....men de e skit samma för gubben som e tränare idag e knäpp i huve å då menar jag verkligen knäpp i huve det finns inte en människa jag träffat som tycker att han verkar frisk...jävla pucko.....

10 dagar kvar då...jag har inte ens köpt en väska...kanske dags nu?!..men som vanligt har jag ingen ork...vad är de med mig egentligen??? det kommer bli mkt bättre efter min semester...snackades venezuela och island idag låter underbart!!!


Det e ju till och med rätt fint väder här i akrlstad faaan Denise gå ut å rör på dig sitt inte hör som en jäövla slapphäck..jag ska....

vi bygger om här hemma så vi ska la åka till affären snart och köpa gipsskivor..och jaaa de e som vanligt jag som måste hjälpa till med de grejerna de e tydligen inte ens någon ide att fråga min syster som föresten e på spa idag och njuter i fulla drag hurfrm  de skulle jag oxå vilja göra..men jag får väl ta mig en massage ett par dykningar och en tatto i Thailand och sen har jag oxå fått mitt spa!! utan någon extra träning..!!

Å efter thailand operation och sen ere sattsning om jag orkar:P

en underbar låt
Tyler Hilton - Glad   från one Tree Hill som e hur bra som helst....åå Greys börjar på onsdag :)

hare bra nu då
heppre

Tennis

Idag va det dax igen..Åkte iväg och spelade 11.00 - 12.00 det gick mkt bättre denna gång och det var mkt roligt jag tror bestämt jag har lite talang i tennis ni ska se mina backhands alltså rena raketerna:D..mkt nöjd e jag med dagens pass..får se hur mkt tennis de blir nästa vecka någon gång innan Dannyboy kommer kanske ska ordnas och när Danny är här får jag va bollkalle:pHA

Vaknade vid nio idag ringde doktorn och fick tid klockan 15.00...så jag va där i 3 minuter och pratade sen gick jag hem å för de fick jag betala 150 :- rena rama rånet blä...men iaf så ska jag få en kallelse till sjukhuset efter den 5/3 och då ska jag dit och kolla om nerven kommer i kläm lr vad det är för fel så de ska väl röntga och kolla vibbar och grejer ner i fingrarna, och sen kan det bli en liten operation!! så vi får se hur det går då!! hoppas de blir bra för jag orkar inte gå runt med den här jäkla armbågen länge till de e skit drygt!!!

Sen åkte jag till Starport och myste mm underbart..sen ¨åkte jag hem åt lite mackor och glass och sockerkaka usch usch usch nu mår jag lite illa men kan säga er att sockerkakan va viktväktarkaka!!

å snart ska jag se på rulle sen ska jag sova för imrn ska jag upp å springa vid 09.00 sen ere jobba från 12.00 till 18.00 i disken jippiekajej!!!
Jobbar söndag med men då ere i linen mkt roligare så:)

heppre

Onsdag

Idag har jag fått mkt gjort på lite tid känns mkt bra faktiskt!!!

Somnade vid 04.00 inatt..kan verkligen inte sova bara funderar så mkt så fort jag hoppar ner i sängen....vaknade 07.00 funderade starkt på att skippa skolan men IKKE...jag gick upp å gjorde mig iordning...åkte till skolan och lyssnade skrev ochgjorde övningarna vi skulle göra...
köpte till och med mina två sista kompendier som jag skulle ha + att jag köpte tentan som jag skulle ha till den 18/2 så de känns bra ska ta tag i den sen och kanske börja plugga lite:)
Slutade kvart i tolv och åkte till starport gjorde allt som skulle göras och red ut en stund...men bara en snabbis för det regna så jag blev kall och blöt så hem ville vi allt båda två...lyckades prata i telefon samtidigt de va lite klurigt:P..

men de va iaf skönt stod och myste med Starport innan jag åkte iväg till IKEA för att gå på kassautbildning och förhoppningsvis få se mitt schema några veckor fram över...

Kassa utbildningen började 15.00 jag  va där 14.30 så jag satt å snackade med Jenny och Nima en sväng alltid lika roligt haha...
Sen satt vi och lyssnade sen när de va kalrt fick jag till min chock se schemat:O kan man säga!!!

Jag jobbar tre ggr varje vecka samma tider och samma platser varannan vecka + varannan helg...varannan helg helt ok helt lugnt men tre ggr i veckan!?!?! hur har de tänkt att jag sak kunna jobba så när jag har skola ?!?!...grejen e att jag jobbar typ 12.00 - 20.00 varje dag å jag slutar skolan 12.00 det kommer bli hårt de här månaderna säger jag!!

de e en sån jäkla tur att jag börjar med semester nu den 19/2:)..ska verkligen bli jätte skönt att komma till värmen igen...får väl se om jag har så kul som jag hoppas på men de tror jag verkligen att jag kommer få:)

nee men nu ska jag packa väskan inför träningen som jag ska på snart...va fan jag skulle ju springa idag undrar vad som hände med det?!?!Nima svek väl:P

hare gott heppre

Hurtigt värre

Idag har jag och min kära syster vart hurtiga utav bara tusan!!
Dagen började med att jag försov mig ( som min kära mor inte fick reda på)..vaknhade av att syrran skickade sms om Tennis sen kom hon in i mitt rum "jasså e du kvar"...
Vi ringde till Tennisen och bokade tid...vi spelade en hel timme och det va jätte kul vi skrattade och sprang och dola jag va helt slut...tog våra bikes i halkan och cyklade hem, va hemma en kvart och sen cyklade vi milen till Starport väl därute så gjorde vi allt som ska göras hos honom sen red jag iväg och Millan fick gott knalla efteråt:)...det va trevligt vi flög fram så underbart när jag sitter där så försvinner allting...
Sen kom mamma och hämta oss för jag orkade inte cykla hem...kom hem tryckte i mig 5 frukter lr något satt vid datorn och fick höra saker jag egentligen inte vill..blev lite depp..
Men den åkte vi iväg till judon:D

Jag har bestämt mig för att ta tag i judon igen och börja tävla kanske:)..så idag va det jätte kul på träningen allt jag tänkt på innan släppte och jag körde på kastade och tjoade och körde på riktigthårt e riktigt nöjd med mig själv när jag sitter här hemma hos Hanna...men trött som bara den ejag,,snart som tur e ska jag få mig lite oboy!!! Har blitt min nya sällskap dryck alla andra dricker ju te och kaffe och sånt där men jag håller mig till oboy ju!!

Jaa men sammanfattningsvis har denna dag bara bestått utav träning i princip och det känns kalas bra..imrn bitti ere jag som drar upp å springer sen åka till Starport och sen kanske judo får se hur de blir..och självklart ska jag ringa och Gratta Ville som fyller år..!!

Men nu skajag va social
Heppre

Helg i Gävle...

I helgen åkte jag iväg med tre av judoeleverna och tävlade i gävle himla trevligt att va iväg på judotävling igen utan att tävla:)
"mina barn" va mkt duktiga:)fick hem två guld och ett brons e himla nöjd med dem när de bröt armar och ströt och kastade för fulla muggar:D..de e så det ska gå till ser ni!!

Åkte dit i fredags ruskigt väder men de gick bra hade en fin passat som jag körde runt i...tävling på lördagen och träffade folk från JG så det va jätte kul att träffa alla igen va ju så himla längesen och jag blir så glad över att prata minnen och vad som sker nu:)...sen körde vi hem åkte genom en himla massa städer (byar) haha stannade till i fina lindesberg och käkade super kebab pizza...finns de någon bättre pizza än Lindespizza???skulle inte tro det va:)..när jag kom hem åkte jag hem till Hanna och såg på film med henne och Jennifer och åt en massa kakor sen åkte jag hem vid ett:P

Idag har jag inte gjort något vart och handlat med mamma och syrran lämnat bilen ska egentligen skriva en uppsats som jag ska lämna in imrn men jag har inte ens börjat jag orkar verkligen inte + att jag inte vet vart jag ska börja jag hatar sånt här...sen har jag glott på tv... Morfar va här en sväng oxå:)

Imrn börjar jag mitt nya nyttiga liv ska försöka iaf spring lite å sådär har bestämt mig för att börja ordentligt med judon igen:)

heppre

RSS 2.0