Phuu

Jaop då va man igång då!!

Måndag och tisdag tränade jag som bara den..jag och Ähmm va ute och sprang i tisdags morse sen vare judon på kvällen snacka om att vi va sega..

Igår vilade jag kände att jag behövde ta igen mig lite så jag och Gurra åkte till vinåker och köpte grejer lr ja det va han som handla mest sen in till örebro och växla pengar...sen färga Sofia håret på mig TACK:):.very nice och sen glodde vi på rulle...imorse gick jag upp 09.00 och gick lindesjön runt med Gurra...sen köpte vi jordgubbar och nu harjag precis ätit fruktsallad:)..har gått ner 1.5 kg på en dag:O undrar hur de går på lördag har en känsla av att jag kommer få basta skapligt USCH men va gör man inte?!

Idag ere träning igen ikväll Linda slutar klockan 14.00 då kanske vi ska förbi Jenny som har fått en bebis och sen ere frövi och träning kanske ska basta lite ikväll med!! men inte allt för länge känner jag ska spara krafterna tills imrn!!!

Har väl inte mkt mer att säga faktiskt...det e skönt att vara här igen de e en skön känsla att träna och sådär igen iaf nu när man får köra riktigt hårt:)

Nej ska vlä kanske duscha och klä mig prova mina nya trosor som jag köpte igår:D

heppre

Frövi!

Idag drar jag till Frövi..bussen går 12.15 sen kommer Ähmm dit vid 14 och plockar upp mig:)..ska bli så kul att ses igen:)...'
Ska träna hela veckan och sen i helgen blir det helsingör och NM:D..jag bryr mig inte hur det går de ska bara bli kul får banta nudå så jag kommer i min viktklass:P

Helgen va kalas bra:)Fredagen börjar med att jag åker till Sam där alla e och hur kul va det inte att hänga med alla igen:) vi spelade rockband och vi söp och härjade som förr i tiden:)Jag hade askul tyvärr va jag ju tvungen att åka hem dagen efter...(så grabbarna fick en killkväll) och det va ju ny fest då haha med massa ikea folk:)..jag gick in hårt med att ta en öl 11.00 på morgonen och direkt när jag kom hem drack jag champange med mamma och pappa:)
sen vare utgång och det va kul faktiskt mkt folk ute:)
Firade Rebecka som fyllde år hon fick en stock snus av mig och ISa:)

mkt mer hände väl inte?!?! förutom att de va fullt ös...igår va jag slö, sov halva  dagen och sen åkte jag till ikea och köpte världens snyggaste garderob som står här fint:)...sen va jag ute å sprang med Uffe gick faktiskt bra:)..tog 32.58 min denna gång snabbast hittills:)

men nu måste jag duscha sen ska jag göra mat sen ere ju nästan dags för mig att åka iväg JÄÄJ:)..va kul det ska bli..kommer dock vara skapligt trött ikväll har bara sovit en timme inatt!! haha

heppre

I miss you while youe gone

Tittar på Greys å hur bra e inte det??? hon tog av sig mössan å en stor del av huvudet bara hängde ysch säger jag..sånt tycker jag e fränt att se..som förut idag när jag kollade på ER när gubben hade ett staket i magen och bara tryckte in de längre för att han skulle få så hans familj skulle få pengar...fyfan tänk att göra så??? modigt lr dumt??? bra fråga jag skulle nog aldrig göra en sån grej iaf!!

Idag har jag inte gjort alls mkt kände att jag ville ha en dag som jag inte gjorde någonting på eftersom jag inte haft nåt på hela dagen..så jag vaknade vid åtta käka glodde på tv somnade om vid elva vakna vid tolv när mamma kom hem käkade igen...glodde mer på tv duschade och gjorde mig iordning mamma kom hem vi åkte å handlade sen åt jag sen va det judo!

jag va tränare och det va riktigt kul faktiskt:)..de fick slita hårt och pappa va riktigt trött efter träning:)..Nöjd jag blev:D...hahaha jag blev oxå riktigt trött faktiskt!!

imrn ska jag boka biljetter till nykvarn om nu inte Ähmm följer med hoppas hon gör det de skulle va så mkt roligare om hon va med!!...men vi får väl se...ska till systemet imrn och så ska jag till Star och så ska jag faktiskt klippa gräset!!jag skulle gjort de idag men jag ville inte riktigt...sen kanske jag ska förbi Aleeck en sväng oxå:)Kul att hälsa på henne och barnen:)

sen ska jag nog till phommin om jag inte somnat innan fotbollen e slut men de tror jag inte:P..blir att se de senaste dagarna har jag ju faktiskt somnat vid 22 23 varje natt!!

Vill oxå meddela att jag gått ner 3 kg på en vecka:D...de e bra att inte jobba så mkt:)..Nästa vecka blir det frövi hela veckan oxå får se om man går ner där med antar det eftersom de kommer bli mkt mer träning där och hårdare ska ut å springa en hel del och försöka vara med på specen om jag får men de tror jag fast jag e ju inte va med om de kör tråkiga saker:P
Sen ska nog jag å Gurra in tiill örebro någon dag om han har tid och köpa student present till Sofia:)...det ska bli kul vet tock inte alls vad jag ska köpa till henne måste komma på något riktigt bra!!..fick ju en inbjudan på posten igår:)...ska bli kul att va där och fira henne och träffa alla:)

Prata precis med Ähmm hon kan inte komma:(..typiskt..men men nu blire att boka tågbiljetter då!!!

heppre

Diskmaskingubbe

Idag har jag mest sovit hela dagen känns de som...vaknade vid tio av att pappa ringde och sa att det skulle komma en gubbe och fixa diskmaskin..sen kom han fixa den på 20 min;P
Åkte till hästen men red inte jag har haft spräng värk i huvudet hela dagen!!

Hängde med Louise sen vi va på ikea hittade en ny garderob och en soffa som jag vill ha:)Såg mkt najs ut kommer nog kunna bli riktigt najs här inne:)..synd bara att jag köper allt innan tyskland men de får jag ta:)

Sen åkte vi på judo ttränade ungarna men va inte alls på topp..och efter det va det springning med Uffe sprang 5 km och det gick bra men nu e jag trött ska nog sova snart tror jag..imrn händer det inte så mkt får se om jag går ut å springer sen ere judo på kvällen!!!

Har inte mkt mer att säga längtar tills på fredag gud vad kul de ska bli:)

Heppre
image12
Jag och phommin som skakade röv på dans golvet i lördags haha va roligt de va:P

Utekväll igen

Igår va det dax igen då...jag åkte hem till Phommin vid 20.00 han drack sin tequilasilver usch säger jag:P...vi satt där och vid 21.00 kom Rebecka och sen strömma det in allt möjligt folk från IKEA:)
Det va en trevlig kväll faktiskt i slutet körde vi någon lek som faktiskt va rolig haha en fick veta lite smaskiga detaljer om varann;P

Vi gick ut jag körde till nöjes dansa järnet blev fotat hur många ggr som helst VARFÖR?!?! och man ser ju itne så snygg ut hår över allt och svettig som fäen...vi dansade och tjoade träffade massa folk som jag inte träffat på länge:)..dansade med Felix:)..och jag dansade med Lars och Anders och allihopa:)
Sen blev Phommin trött och det va dax att skjutsa hem folket...
Träffade Jonas utanför och körde den fina raggningsrepliken jag nyss lärt mig hihi de va kul sen skulle vi köra judo match mitt ute i gatan;P..herregud säger jag!!

Jaja sen åkte jag iaf hem och sov gick upp 07.15 imorse för att åka till hästen e trött som fäen har sovit sen tolv nu och mår inte så bra..känns som jag e bakis fast jag inte ens drack igår...jaja

Sen kanske jag ska springa lr jag ska springa om jag inte mår sämre...imrn ska jag till kr.hamn med Sweetie hälsa på mormor å morfar lite:)

nu ska jag ge mig....heddå



Whiskey lullaby

Mycket bra låt som får en och tänka lite...

Idag är jag bakis..kom hem 05.30 imorse...Gick från gruvlyckan och det spöregnade som tur va hade jag paraply så helt dyngsur va jag inte!!...Vi hade efterfest jag Robin, Phommin och Lotta haha alla somnade i Lottas säng men jag kunde inte somna för jag hade två stycken som snarka i mina öron så jag tog mitt pick och pack och gick hem...det va faktiskt väldigt skönt...

Å idag har jag sovit mesta dels av dagen ikväll kanske det blir nöjes om alla vill hänga på:)..men jag ska va nykter ska ju upp tidigt imrn och släppa ut alla hästarna men de blir nog bra...så jag ska nog ta mig i kragen och hoppa in i duschen snart!!!

Har inte mkt mer att skriva.......

Jag ska boka biljett till tyskland snart...de känns bra...jag hoppas jag komemr känna att allt e mkt lättare när jag e där.....

Kom igen

Jag ligger fortfarande i sängen...orkar inte röra mig...mamma har vart hemma och gett mig mat och väckt mig annars hade jag säkert fortfarande sovit...så de här med att dammsuga bilen händer väl inte idag hlr..hur kan man va så jävla seg som jag!?!?! om jag väl börja skulle de gå fort det vet jag..men jag har ju ingen lust, de e så tråkigt när man inte har sällskap å om jag gör det imrn kan mamma sitta ute med mig och prata med mig samtidigt....

Ja jag va ju ute igår med Anja, Cissi och Louise mkt trevligt vi va hemma hos Cissi först där de va jätte mkt folk fulla och tokiga...sen gick vi till Arena och dansade loss...haha va jag skrattade, mäkta skönt va ett tag sen jag garva kände jag...jag och Anja dansade loss ordentligt ochh hoppade runt och fula oss överallt folk tittade på oss och trodde säkert vi va jätte fulla..men vem fan bryr sig?!!?
Den bästa raggningsrepliken kom igår oxå haha "do you want to fuck?!" jävlar va jag garva...hahaha

Sen drog vi vid 01.00 då va alla trött på att dansa och svetten rann..så jag skjutsade hem Louise och Anja till krp sen åkte jag till Phommin för att kolla på film..jag såg slutet av någon film vad den nu hette..sen såg vi på "Doomday" den va bra faktiskt...när den va slut var jag skit trött och Phommin med han skulle ju upp å jobba han haha klockan va 03.30...stackarn..så jag åkte hem å sov å nu ligger jag här

ska nog hoppa in i duschen snart sen kommer Isa och vi ska till systemet sen ska vi göra oss iordning och sen till Lotta sjunga lite singstar och sen utgång...sen vet jag inte vad som händer resten av helgen faktiskt...jag sak ta hand om Starport och dammsuga bilen har jag inte gjort de innan helgen vet jag inte vad jag gör... sen händer de inte så mkt mer...jag längtar till nästa helg Reunion:D

heppre

Å jag e så trött på att tänka tillbaks hela tiden jag måste sluta nu det e inte bra...

Mycket att göra

Inlägget innan skrev jag faktiskt igår...

Idag ryckte jag upp mig, jag sov till 10.00 ungefär gick upp å åkte till tippen och slängde en massa grejer, sen efter det åkte jag till statoil för jag skulle tvätta bilen men maskinen va ju trasig så de blev inget med det..

så jag åkte ut till starport och fixade allt där..red inget idag jag tyckte han kunde få vila lite idag gubben:)
Sen handla jag på maxi sen till statoil igen och tvättade bilen..

och jag kom hem vid halv tre phu säger jag, jag har verkligen vart på språng...och nu e jag trött och ligger med datorn i knät i sängen med tvn på!!!
ska ut och dammsuga bilen snart har skjutit på detta så länge så nu måste de bli gjort...
men jag väntar på mamma så jag kan få sällskap!!

Sen ska jag springa med Ulf och om jag orkar efetr de så blir det judo och sen ere utgång med Syrran och Anja och någon av cissis kompisar men jag ska va nykter orkar inte dricka har inget sug,.,
de e ju typ personalfest imrn å då ska jag och Isa komma igång om de nu blir så att man orkar komma igång!!

heppre

Lista

Jag har:

[ ] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen video
[x] egen data
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum
summa: 7

[ ] säng större än vanligt.
[ ] studsmatta
[ ] pool
[ ] basktetkorg
[ ] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x]bor i hus
[x] två bilar i familjen.
summa: 3


[ ] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[ ] PlayStation 1
[ ] PlayStation 2
[ ] PlayStation 3
[ ] Nitendo DS
[ ] Gameboy Anvance
[ ] GuitarHero
[ ] Singstar
[ ] Moped
[ ] Cross
[ ] Fyrhjuling
summa: 0


[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[x] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[x] Morfar
summa: 8

[x] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[x] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[x] varit i Storbritanien
[x] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[x] varit i Asien
[ ] varit i Italien
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i Göteborg
[x] varit i Malmö
summa: 10

[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygpan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana
summa: 9

[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[x] du har sovit under bar himmel
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x] har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02:00
summa: 9


[x] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort 
[ ] du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3
Summa: 6


[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] platttång
[x] laptop
[x] gitarr
[ ] elgitarr
[x] piano
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] stereo
[x] surroundljud
summa: 7


[ ] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[ ] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[x] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig
summa: 4

Totalt: 63

0-10 : Har ni ingenting eller?
11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer.
31-50: Du är normal.
51-70: Sluta tjata om saker, du har ju massor.
71-90: Överklass, snobb!

men jag förstår inte varför man skulle vara bortskämd om man vunnit en tävling lr har många kompisar på msn?! vem har sagt att jag fått sakerna??jag kan ju lika gärna ha köpt att själv å de e man ju inte bortskämd..

Kassa veckan känner jag kommer knappt ur sängen idag

Ordnat

Idag  har jag oxå haft en sån där dag...tung i kroppen trött seg å allt känns blää...vet inte varför..men jag lyckades städa hela mitt rum + kaninburen..

åkte ut till Starport igen...myste massor med honom, tror han märker att jag är lite hängig för nu två dagar i rad när  jag hämtat honom i hagen så har han börjat buffat lite på mig och hänger på mig massor myspys...han får mig iaf på lite bra humör...
Snackade med en tjej i stallet oxå hon berättade att hon som dog hade vart hennes bästa kompis...jag fick en klump i halsen och sa bara " fyfan va jobbigt för dig" jag vet ju precis hur det känns..precis hur kasst man mår och allting...så nu har jag tänkt på Carro hela dagen...

hade träning med ungarna de SÖG jag skrek åt dem och kände att jag aldrig mer ville se dem igen....

nu ska jag åka på fotboll ISA e utanför...

nu e det bestämt föresten den 14/8 åker jag till tyskland

SÅ DE E FÖRSENT

Fin låt

Neverstore - Waiting

You're the only one I've waited for
There's no one else I wanted more
This thing can take forever
I just hope I won't regret it

Time won't wait
So I guess that it's all too late

It's hard to say I'm sorry
It's hard to stand here alone
You're that someone
I can't get you off my mind
It's hard to say I miss you
It's hard to stand here alone
You're that someone
I just hope that you're all right

You're the only one I'm aiming for
You're amazing just because you are
I miss you more than ever
I'll wait for you forever

Time won't wait
So I guess that it's all too late

It's hard to say I'm sorry
It's hard to stand here alone
You're that someone
I can't get you off my mind
It's hard to say I miss you
It's hard to stand here alone
You're that someone
I just hope that you're all right

You're the only one I've waited for
You're the only one I've waited for

You're the only one I've waited for
There's no one else I wanted more
I'll stay right here forever
I just hope I won't regret it

You're the only one that I've ever known
(My only one)
I'll stay right here forever
I just hope I won't regret it

Time won't wait
So I guess it's all to late
And life won't wait so I guess that it's all too late.

Känslor

Idag..........

Det har vart en skum dag..vaknade  upp imorse och kände BLÄ låt mig ligga i sängen och dö...
Men jag gick upp glodde lite och sen somna jag igen sen kom mamma och hämta mig och jag fick mat...

men jag har ändå haft en lite känsla i magen idag jag har inte riktigt vart pepp mest nere och dung i hela kroppen och allmänt låg...
Kom till stallet och kände att det skulle va skönt att komma ut lite med Starport och rensa tankarna...

Jag läste tidningen imorse om att det va en 18-årig tjej som dog i helgen, hennes bil hade voltat ner  i diket...och när jag läste det tänkte jag att jag kanske borde lära mig lite och köra lugnare..lr ska jag oxå lära mig det när jag ligger i diket och redan har brutit alla ben i hela kroppen?!...
När jag kom till stallet fick jag reda på att hon som dog i bilen var den tjejen som tog hand om Starport innan mig....även om jag inte kände henne lr har träffat henne så blir det ju jobbigt för man såg på henne som sa det till mig att hon va ledsen..
sånt e så jobbigt och jag behövde inte mer jobbigt denna veckan kände jag....

men jag red ut och rensade tankarna lite funderade en hel del på vad jag ska ta mig till med allting ska jag lyssna på vad han sa till mig att jag borde göra i lördags??lr ska jag ignorera det och låtsas om som ingenting och bara gå runt och ha det som jag ahr det+..borde jag lyssna på vad alla andra säger?antagligen inte jag vill inte ha något hopp!!

Jag kan bara tänka mig hur hennes kompisar och familj känner sig nu...

å vad jag längtar till Tyskland nu och komma bort
hejdå

Vet inte

Jag vet inte vad jag gör...lr vad jag håller på med ibland.....suck

jag försöker ju verkligen men det verkar inte gå så bra för min del....jag kanske borde lyssna mer på vad människor säger till mig och ställa dig mot väggen och fråga vad som händer....
Jag drar sen e de försent...

tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst

somliga dar
tar jag in vad jag hör
det går kvällar ibland när jag inte
ens undrar vad du gör

det är ibland som förut
ibland har jag känt att jag duger
jag har hämtat och samlat ihop
nog med kraft att gå ut

jag ser dig fortsätta nu
med varsamma kliv
jag ser dina drömmar sakta lossna
från mitt liv

jag har saknat en vän
jag har varit på krogar och barer
det har hänt att jag ljugit och sagt
att jag måste gå hem

jag har saknat din röst
ännu okända nätter ruvar
i väntan på att gry

Seeg

Sitter här inne hos Gurra och är riktigt SEG usch...har legat och sovit mest hela dagen...usch..men nu måste jag ta tag i mig själv snart och gå och hämta min telefon som jag tappade på festen igår:P...Jonas har den så de e väl dax för mig att gå dit nu snart känner jag!!

Jag har tränat en hel del gått runt lindesjön i fredags och igår sen tränat två pass judo igår...ch idag skull jg tränat men jag kom knappt upp ur sängen...jag va till och md tvungen att sitta i duschen för jag kunde inte stå:P..sen fick jag superkebabpizza och efter det så kändes de lite bättre:)

ska väl ta och åka hem någon gång oxå men jag känner att jag inte orkar köra riktigt än...bättre att vänta tills jag känner mig pepp...nee sk jag ta å häma telefon fan nu kanske?!?

heppre

Andra dagen

jeop nu e det andra dagen denna vecka som jag e ledig!!! det känns väl bra men kommer nog va uttråkad nästa vecka!!!

Igår gick jag upp jätte tidigt redan 06.00 och tog bilen till kr.hamn vid halv sju..lekte med mina söta kusiner hela dagen och umgicks med släkten:)
Vid tre åkte vi till mariebergsskogen och lekte i lekparken och kollade på djur!:!:)..sen åkte vi hem till mina föräldrar för att hälsa på Rickard (min kusin på snart 4 år) ville åka med mig i bilen och självklart fick han det:)..

Väl hemma satt vi och pratade en hel del jag och kusinerna lekte med min kanin...jag åkte iväg till Starport en snabbis för att fixa allt där!! sen hem igen och gå till lekparken med cissi och kusinerna vi gungade å va roligt det va hahaha Rickard och Morten skrek av skratt:)
De åkte hem vid 22.00...Rickard tyckte inte om det faktum att jag inte skulle åka med dem tillbaks men jag förklarade att jag bor ju faktiskt här!! Han tvingade mig dessutom att städa mitt rum så det ser ju faktiskt fint ut nu:)

Sen har jag fått något att tänka på oxå....Christina (min moster) frågade om jag ville komma och va aupair hos dem i ett år...inga fel inga fel...men jag tänker ju på mina Thailands planer...ska jag skjuta på dem ett helt år???iofs skulle det ju egentligen va bra för då skulle jag ha mkt mkt mer pengar till att resa än vad jag har nu...jaja det blir att tänka på!!

Sen åkte jag hem till Phommin och såg på film mkt trevligt

sov som en stock inatt och nu ska jag åka å möta ISa

Heppre

**

Har du någonsin..


Sagt nej till ett samlag? : Oja många gånger
Snott någons mobiltelefon? : Nä varför skulle jag jag har egen
Varit medvetslös? : Ja faktiskt på judo mattan mest
Hånglat med nån riktigt ful? : Nej faktiskt inte jag väljer bra folk
Hånglat med fler än 50 personer? : Nope
Gjort nåt riktigt dumt? : Det har jag säkert
Gjort nåt du verkligen ångrar? : Joda det har jag
Varit full i skolan? : Jaaa på studenten å sådär
Blivit portad från en krog? : Nää men utslängd;)
Varit otrogen?: Ja faktiskt men hur seriös e man när man e 14?
Varit full på julafton? : nej, jag fattar inte ens varför man dricker då
Varit nykter på nyårsafton när du var över 15 år? : Jepp
Slagit sönder en tv? : nä, men jag har sett en slagit sönder en:)
Önskat att du var det motsatta könet? : ja det skulle va jätte kul ett par dagar
Fått barn? : Nää inte än
Överdoserat? : näää det vet jag även om jag inte vet vad de e jag skulle ha överdoserat
Åkt ambulans? : jaaa
Gjort nåt riktigt olagligt? : Nesch inte jag inte
Torkat dig med handduk när toapappret tagit slut? : urk nej
Fått din mamma att gråta? Nää inte min mamma
Blivit polisanmäld? Nej
Slagit ner någon? : Ja flera ggr vad tror ni min sport går ut på egentligen??
Slagit någon blodig? : hahah jaa
Skämts över dina föräldrar? : Nej de e bäst
Skämts över din bästa kompis? : neheeru
Skämts över dig själv? : nej va fan en måste ju bju på sig själv

Senaste personer som..

Sov i din säng: jag men annars e det nog Gustav
Såg dig gråta : Gustav
Fick dig att gråta: Carro
Du gick på bio med: Jonas
Du gick på stan med: tja...mamma
Skällde på dig: Mamma..jag låste inte cykeln
Skickade ett e-mail till dig: facebook

Har du någonsin...

Sagt Jag Älskar Dig och menat det: Ja
Bråkat med ditt husdjur: Jadå, hundarna hela tin
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: inte vad jag vet

Extra stuff...

Tagit du droger: du droger? men usch
Dricker du: massor nästan hela tiden helgalkis
Vad är du mest rädd för: att mina planer inte kommer funka
Vilka kläder sover du i: pyjamas när Twin är med annars au naturelle
Vart vill du gifta dig: på en strand i malibu men jag ska inte gifta mig
Vem hatar du verkligen: Ingen
Varit kär: Ja en gång...
Kör du bil: Varje dag hela tiden
Har du ett jobb: Ja men hur länge till det vet jag inte
Gillar du att ha folk omkring dig: Jaaaa
Är du ett hälsofreak: Ibland när jag orkar bry mig

Stuff...

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Nej inte kär iaf
Är du ensam nu: Nix
Låt som fastnar i ditt huvud ofta: het
Vill du gifta dig: Nää då måste man ju sklija sig, fats med Phommin kan jag göra det:D
Vill du ha barn: Ja flera stycken


Favorit...

Rum i huset: det rummet mitt rum
Typ av musik: Takida och arctic monkeys typ allt annat med
Månad: Juli


De senaste 48 timmarna, har du...

Gråtit: Näää
köpt någonting: hihi Öl
Varit sjuk: nää bara snorig
Sjungit: Oja hela tiden när jag går runt på jobbet
Sagt Jag Älskar Dig: Nää vem skulle jag sägas det till?!
Velat säga till några att du älskar dem: Näää
Träffat någon ny: Ny vad???????? men de tror jag itne bara en massa gamla godingar
Saknat: Thailand och dykning och dig lite grann såklart;)


helg helg helg

Gårdagen va jävligt rolig:)
Cyklade hem till Phommin på Norrstrand och satt där en sväng tog oss en varsing öl sen tog vi min cykel in till stan för att möta Jens och spela biljard på Score!!
Vi lirade och jag va faktiskt inte helt dålig jag spöade både Jens och Phommin..och Phommin han e ju nästan ett underbarn i biljard (som alla andra thailändare) men kul va det tog några öl till sen kom Linda och hennes kompisar..och jag kan härmed meddela om att jag sett världens sämsta biljard spelare HAHAHA vi typ låg ner på golvet för att vi garva så mkt åt henne fyfan värre har jag aldrig sett träffa inte bollen ens..!!

Efter att vi vart på Score ett tag drog vi till Ankan Linda drog hem och hennes polare gick till Koriander:)..medans jag Jens och Phommin spelade black jack och dansade på ankan!! en kille som stötte på mig gav mig 100 kr att spela på i black jacken tack tyckte jag och spelade efter en timme kom han tillbaks och frågade om jag ville ha mer pengar men jag sa nej och dansade iväg HAHAHA säger jag bara:P
en va det dax att gå hem jag skulle ju upp å jobba imorse och Phommin skulle till Falun och Jens till örebro...de fick för sig att jag skulle skjutsa dem hem på cykeln först till norrstrand och sen till herrhagen sen hem men de tyckte inte jag så jag tog min cykel kom till Harrys där jag träffade Magnus m.m sen hem och somnade i sängen!!

Har jobbat idag och snart ska jag åka till Magnus och hälsa på alla hans polare e ju där så de e bara att hälsa på men ska inte dricka ska ju jobba imrn!!

sen kan jag ju säga att jag va jäkligt arg på jobbet idag FYFAN jag och Isa ska ta tag i detta på tisdag och funkar det inte så hittar jag ett nytt jobb!!!!

Föresten så läste jag en grej idag..och jag måste säga att synd om dig men va fan!??!

Nej nu sk ajag va social med familjen och Mats som e här och äter och fikar mkt trevligt:)

Heppre

Valborg

Drar lite kort då...valborg jobbade till 20.00 och sen drog jag till Hanna där va Jenny och hon de hade kex och ost i massor!! Jag hade köpt med mig en sallad som jag självklart tappade ut på golvet...jahapp..så satt vi där hela onsdagen och åt kex snackade som bara den och drack vatten..kom hem vid halv ett!!

Torsdag jobbade jag efter jobbet åkte jag till kr.hamn för att leka med mina små underbara kusiner från tyskland:)Men när jag kom hade ena redan somnat men jag lekte med Morten som bara den:)
Somnade tidigt!

Dagen idag började tidigt jag mormor, morfar, moster, hennes man och mina kusiner åkte iväg till örebro för att leka av oss lite:) åt på Java frukost buffe MUMMA...busade massor med mina sötnosar sprang runt och Rickard pussade mig och skulle sitta knä och kramas medans Morten lugnt tog mig i handen och skulle dra med mig till brödet för att hämta mer mat:)
Sen åkte vi till barnholmen och lekte mer köpte glass till mig morfar och Rickard...men när vi väl skulle äta skulle Morten ha morfars glass och Rickard förstod snabbt att min glass va godare än hans så vi bytte:P..hans va en twister inte den godaste glasssen men jag åt upp!!

Sen åkte vi till svampen och åt sen åkte vi hem eftersom jag skulle till starport och ta in alla hästarna!!!Rickard blev rätt besviken när jag skulle hem för att jag inte skulle åka i deras bil hem men jag ska åka tilldem igen på måndag och leka en massa!!! ska bli trevligt:)

jaa jag och Jenny åkte till hästen och fixade allt där sen åkte jag hem och nu säger Phommin att vi ska ut och dricka öl och spela biljard så de e väl bara att hänga med...:)..kan va härligt med frisk luft jue!!!

men men jobb imrn så nu ska jag hoppa in i duschen!!:)Heppre

RSS 2.0